Breaking News
09 Ιουλίου 2016

Ο Χρήστος Βολικάκης έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και στο μίτινγκ ποδηλασίας πίστας που γίνεται στο Ιέρ.

Ο 28χρονος Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο κέιριν, δείχνοντας μεγάλη σταθερότητα στις εμφανίσεις του.Ο Χρήστος Βολικάκης –που επιστρέφει αύριο στην Ελλάδα- βρίσκεται τις τελευταίες 20 μέρες στην Γαλλία, με τον ομοσπονδιακό προπονητή Σέργιο Σαλπαδήμο, όπου πραγματοποιεί το τελικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Νικητής ήταν ο Γάλλος Κουεντίν Λαφάρζ και ακολούθησε ο Ρώσος Αλεξέι Τκάτσεφ.Βαλκανικοί Αγώνες ορεινήςΔιήμερο Βαλκανικών αγώνων είναι για την ορεινή ποδηλασία αυτό το Σαββατοκύριακο. Η Εθνική μας ομάδα με πλήρη σύνθεση σε όλες τις κατηγορίες βρίσκεται από χθες στο Μαυροβούνιο, στο Μπιέλο Πόλιε όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες.

Η αποστολή αποτελείται από 16 αθλητές και αθλήτριες, με επικεφαλείς τον Δημήτρη Αντωνιάδη που θα μας εκπροσωπήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.Αυτοί είναι:Άνδρες: Δημήτρης Αντωνιάδης, Χαρούν ΜολλάΝέοι: Αλέξανδρος ΒροχίδηςΈφηβοι: Ορφέας Συρίγος, Παναγιώτης Λαβδάκης, Ηλίας Τσορτουκτσίδης, Βασίλης ΖιάκαςΠαίδες: Μανώλης Ορφανουδάκης, Δημήτρης Βλαχάκης, Άγγελος ΜαυρίδηςΓυναίκες: Βαρβάρα Φασόη, Δανάη ΣτρουμπούληΝεάνιδες: Κατερίνα Ελευθεριάδου, Παυλίνα ΤουρλουμούσηΚορασίδες: Αθηνά Ζωή, Δήμητρα Τατλή Στην αποστολή –που επιστρέφει την Δευτέρα- μετέχουν επίσης ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Κατσέλης και ο έφορος Γιάννης Παττές.
pamesports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics