Breaking News
11 Ιουλίου 2016

Ελληνική κυριαρχία στους Βαλκανικούς Αγώνες της ορεινής ποδηλασία που έγιναν το σαββατοκύριακο στο Μαυροβούνιο, στο Μπιέλο Πόλιε.

Ο Δημήτρης Αντωνιάδης έδειξε και πάλι σταθερότητα, προσθέτοντας ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο στη συλλογή του εντός του 2016, ένα μήνα πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, όπου θα εκπροσωπήσει την χώρα μας, στην ορεινή ποδηλασία.
Στην πρώτη εξάδα βρέθηκαν επίσης οι Βροχίδης (5ος), Μολλά (6ος), ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η Βαρβάρα Φασόη που κατάκτησε τη δεύτερη θέση στις Γυναίκες, με την Στρουμπούλη να είναι τέταρτη.
Εξαιρετικοί ήταν όμως και οι μικρότεροι Έλληνες αθλητές, με τον Ορφέα Συρίγο να κατακτά το χρυσό στους Εφήβους και τον Παναγιώτη Λαβδάκη το χάλκινο στην ίδια κατηγορία, ενώ η Αικατερίνη Ελευθεριάδου πρώτευσε στις Νεάνιδες.
naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics