Breaking News
08 Νοεμβρίου 2018

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε την 2η θέση στα -53κ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U-21.

 


Μετάλλιο με το... καλημέρα κατέκτησε η Ελλάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταεκβοντό U-21 που ξεκίνησε την Πέμπτη (8/11) στην Βαρσοβία.

Η Άννα Γιακουμοπούλου ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου στα -53κ και χάρισε στην Ελλάδα το 23ο μετάλλιο στη διοργάνωση.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία μέσα στο 2018 έχει κατακτήσει τρία μετάλλια σε G1 (Λουξεμβούργο ασημένιο, Αθήνα και Βελιγράδι χάλκινα), σημείωσε πέντε νίκες σε έξι αγώνες, φτάνοντας με πανηγυρικό τρόπο στη μεγαλύτερη -έως τώρα- διάκριση της καριέρας της. Η νεαρή πρωταθλήτρια, στον πρώτο γύρο νίκησε 15-6 τη Μαρία Φιλίποβα από την Ρωσία, ενώ προκρίθηκε στα προημιτελικά μετά τις νίκες με 23-3 και 21-4 επί της Λευκορωσίδας Μαζούρκεβιτς και της Ντεράλ από την Δανία. Στην οκτάδα, η Γιακουμοπούλου, η οποία στο τουρνουά της Σερβίας είχε αποκλείσει την Σέρβα «ασημένια» Ολυμπιονίκη του Ρίο, Τιγιάνα Μπογκντάνοβιτς, νίκησε με 8-5 την Σλοβάκα Μπρισκάροβα, ενώ προκρίθηκε στον τελικό μετά τη νίκη με 14-12 επί της Γερμανίδα Γκέμπελ. Στον τελικό γνώρισε την ήττα με 14-5 από την Λετονή Ταρβίντα, η οποία στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών που έγινε στο Καζάν, είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στην ίδια κατηγορία (σ.σ. το 2017 στο παγκόσμιο του Μούτζου ήταν 3η στην κατηγορία των γυναικών).

Πολύ καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε από την 5η θέση στα -87 κιλά έκανε και ο Απόστολος Τάραμας. Ο Έλληνας πρωταθλητής στον πρώτο γύρο νίκησε 23-18 τον Τούρκο Μπικάκτι, στον δεύτερο τον Ουκρανό Μποντάρ με 19-17, για να ηττηθεί στα προημιτελικά από τον Κροάτη Σάπινα με 21-1.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics