Breaking News
10 Νοεμβρίου 2018

Αυτή τη φορά ο τελικός των +68 κ. στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε είχε ελληνικό χρώμα.

Η Έλενα Χατζηλιάδου αναδείχθηκε σήμερα, 10 Νοεμβρίου, πρωταθλήτρια κόσμου στη διοργάνωση της Μαδρίτης και με δύο χρόνια καθυστέρηση πήρε την «εκδίκησή» της από τη Αγιούμι Ουεκούσα (Ιαπωνία). Οι δύο αθλήτριες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες πριν από δύο χρόνια στην αντίστοιχη διοργάνωση με την Γιαπωνέζα να ανεβαίνει στην πρώτη θέση του βάθρου. Αυτή τη φορά, όμως, η Χατζηλιάδου ήταν αποφασισμένη να μην αφήσει να συμβεί κάτι αντίστοιχο. Υπερίσχυσε με 3-0 και κατέκτησε την πρωτιά στα +68 κ., στο κούμιτε. Η 20χρονη, η οποία προπονείται και με τον πατέρα της και παλαιό πρωταθλητή Μάξιμο Χατζηλιάδη, θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αθλήματος και συγκαταλέγεται στα φαβορί για μία διάκριση και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο καθώς το 2020 το καράτε θα κάνει «πρεμιέρα» στο ολυμπιακό πρόγραμμα Η ελληνίδα καρατέκα την ώρα της μάχης: Η Ελένη Χατζηλιάδου τη στιγμή που μαθαίνει πως αυτή είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια:

tilestwra.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics