Breaking News
14 Σεπτεμβρίου 2016

Στο πλευρό της Στέλλας Σμαραγδή που πήρε μέρος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ήταν ενεργά ο Ιβάν Σαββίδης, με την νεαρή αθλήτρια να τον ευχαριστεί για την στήριξη του.

Την συμμετοχή της Στέλλας Σμαραγδή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στήριξε ενεργά ο Ιβάν Σαββίδης, που βρίσκεται αρωγός στην προσπάθεια της νεαρής αθλήτριας εδώ και αρκετό καιρό.

Η Θεσσαλονικιά αθλήτρια, φρόντισε να ευχαριστήσει δημόσια των διοικητικό ηγέτη του ΠΑΟΚ, που την βοηθάει και την στήριξε ενεργά στη συμμετοχή της στους Παραολυμπιακούς του Ρίο.

«Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή μας στους Παραολυμπιακους Αγώνες του Ρίο με την 10η θέση στο άλμα εις μήκος και την 11η θέση στα 100μ. Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Ιβάν Σαββίδη που βοήθησε να έρθει ο προπονητής μου και να είναι μαζί μου για δεύτερη συνεχόμενη Παραολυμπιάδα. Επιπλέον ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου, τους φίλους μου και όλους εσάς που με στηρίξατε και με γεμίσατε με ευχές και πολλή όρεξη. Συνεχίζουμε δυνατά με νέους στόχους» δήλωσε η Στέλλα Σμαραγδή.
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics