Breaking News
14 Σεπτεμβρίου 2016

Η συστηματική δουλειά ετών, έφερε τους αθλητές του Μακεδόνα τέσσερις φορές στο βάθρο των νικητών στους 15ους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. 

Ο πρωτεργάτης αυτών των επιτυχιών, Λάζαρος Στεφανίδης, μίλησε στο Πρακτορείο Sport γι` αυτές τις επιτυχίες αλλά και για τις προσδοκίες που είχε πριν την άφιξη στην Βραζιλία.

«Η ευτυχία είναι απερίγραπτη, γιατί βγήκε το αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Οι συγκυρίες μας έφεραν πιο κοντά σε αυτό που επιθυμούσαμε, πριν ξεκινήσουμε το ταξίδι για το Ρίο. Κι αυτό από μόνο του αποτελεί μια μεγάλη νίκη για τους αθλητές μας. Δεν ξέραμε τι χρώμα μεταλλίου θα πέρναμε, αλλά όλα έγιναν βάσει σωστού προγραμματισμού», δήλωσε ο Λάζαρος Στεφανίδης, ο οποίος αποκάλυψε ότι το αποτέλεσμα του Ρίο ήταν «δουλειά πάρα πολλών ετών. Περισσότερα από 13. Πρέπει να γνωρίζεις τις παθήσεις, να δουλεύεις πάνω σε αυτές για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Σχετικά με το πως αισθάνεται μετά από αυτές τις επιτυχίες είπε νοιώθει «όπως κάθε Έλληνας. Περήφανος για τον τόπο του», ενώ σχετικά με το που θα ήθελε να αφιερώσει αυτά τα μετάλλια είπε: «Στους δικούς μου ανθρώπους. Στους αθλητές που τους έχω σαν παιδιά μου, αλλά και σε όλη την Ελλάδα για την συμπαράστασή της».

Ο Λάζαρος Στεφανίδης κλείνοντας ευχαρίστησε και τον ΟΠΑΠ, τον οποίο χαρακτήρισε «στήριγμα» για το Παραολυμπιακό Κίνημα και τον αθλητισμό των ατόμων με αναπηρίες, καθώς επίσης και τον Δήμο του Παύλου Μελά για την παραχώρηση χώρου για προπονήσεις των αθλητών του συλλόγου.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics