Breaking News
14 Σεπτεμβρίου 2016

Μετά από εντυπωσιακές εμφανίσεις και την κατάκτηση 9 μεταλλίων μέχρι στιγμής, η Ελληνική αποστολή εξακολουθεί να διεκδικεί ακόμα περισσότερες διακρίσεις. Την σημερινή ημέρα, θα έχουμε αρκετές συμμετοχές, με ορισμένες από αυτές να έχουν και ελπίδες για την κατάκτηση μεταλλίου. 

Στο κανόε καγιάκ, η Ελένη Πρελορέντζου θα αγωνιστεί στα προκριματικά σπριντ στις 15:05. 

Στην άρση βαρών, έχουμε την συμμετοχή του τεράστιου Παύλου Μάμαλου, ο οποίος έχει πολλές ελπίδες για την κατάκτηση ακόμα και του χρυσού μεταλλίου. Ο Έλληνας αθλητής θα αγωνιστεί στον τελικό στα 107 κιλά. Στο ίδιο άθλημα, έχουμε και την εκπροσώπηση του Κώστα Δήμα, τον οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στις 22:00. 

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με τον στίβο και την σφαιροβολία F53, όπου εκεί θα δώσει το πάρων άλλος ένας μεγάλος αθλητής, ο Σεν Τζον Φερνάντες, ο οποίος έχει και αυτός με την σειρά του πολλές πιθανότητες να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 16:05. Όσον αφορά τον στίβο, οι ελληνικές συμμετοχές δεν τελειώνουν εδώ, καθώς ο Μιχάλης Σεΐτης θα συμμετάσχει στα προκριματικά των 400 μέτρων Τ44, που θα διεξαχθούν στις 00:14, με στόχο βέβαια μία θέση στον τελικό. Στο μήκος Τ47 θα δούμε την προσπάθεια του Χρήστου Κουτούλια στον τελικό, στις 00:23. 

Αρκετές εκπροσωπήσεις έχουμε και στην κολύμβηση, οπού εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στα προκριματικά των 100 μέτρων ύπτιο SB12 και στις 16:13 τον Χαράλαμπο Ταϊγανίδη. Στα 50 μέτρα πρόσθιο SB2 και στα 50 μέτρα πρόσθιο SB3 θα αγωνιστούν ο Γιάννης Κωστάκης στις 16:17 και ο Κώστας Καραούζας αντίστοιχα στις 16:32. Η κολύμβηση ολοκληρώνεται με την συμμετοχή του Γεράσιμου Λιγνού στα 50 μέτρα ελεύθερο S13, στις 16:46. 

Στο μπότσια και στο μεικτό ατομικό, ο Παναγιώτης Σουλάνης και η Χρυσή Μόρφη Μέτζου θα αντιμετωπίσουν στις 17:00, τον Μαουρίτσιο Ιμπαρμπούρε από την Αργεντινή (κατηγορία C1) και την Χιέονσεοκ Σέο αντίστοιχα από την Νότια Κορέα (κατηγορία C4). Έπειτα, ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης θα μονομαχήσει με τον Ντάνιελ Μίτσελ από την Αυστραλία στις 20:15 (κατηγορία C3), ενώ το δίδυμο Σουλάνης και Μέτζου στην περίπτωση που προκριθούν θα αγωνιστούν ξανά στις 00:00 ακριβώς. 

Την 7η ημέρα των Παραολυμπιακών, οι ελληνικές συμμετοχές συνεχίζονται στην ποδηλασία του δρόμου, με τους Θανάση Μπαράκα και Κώστα Τρουλινό στην ατομική χρονομέτρηση, στις 19:30. Όσον αφορά τις γυναίκες, πάλι στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης, θα έχουμε εκπροσώπηση με τις Παρασκευή Κατζά και Βασιλική Βούτζαλη στις 20:44 αλλά και τις Αδαμαντίνα Χαλκιαδάκη και Αργυρώ Μηλάκη στις 20:55. 

Τέλος, η σημερινή ημέρα ολοκληρώνεται με την ιστιοπλοΐα και τους Χριστοφόρου, Νοτάρογλου και Αλεξά (κατηγορία sonar) στις 19:34 στην 3η και 4η ιστιοδρομία. 

Πηγή: sportfm

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics