Breaking News
01 Ιουλίου 2017

Μεγάλη επίδοση έκανε η Ειρήνη Βασιλείου στα «Τοφάλεια». Η 27χρονη πρωταθλήτρια της ΓΕΗ τερμάτισε στα 400μ. με χρόνο 51.86, που είναι ατομικό ρεκόρ (είχε 52.12 από πέρυσι) και ταυτόχρονα έγινε στο αγώνισμα η τρίτη καλύτερη Ελληνίδα όλων των εποχών. Με αυτή την επίδοση έπιασε και το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Λονδίνου. 


Η Βασιλείου τερμάτισε δεύτερη στην κούρσα, καθώς στην πρώτη θέση ήταν η Κύπρια Ελένη Αρτυματά με 51.61, που επίσης αποτελεί ατομικό ρεκόρ. Στην τρίτη θέση ήταν η Άννα Βασιλείου με 52.81. Νέο ατομικό ρεκόρ 56.40 σημείωσε η νεάνιδα Άρτεμις Αναστασίου, η οποία ξεπέρασε τους τραυματισμούς. 
Το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου κυνήγησε στο επί κοντώ ο Δημήτρης Πατσουκάκης. Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα, αφού πέρασε με την πρώτη τα 5,50μ., άφησε τα 5,60μ., προκειμένου να δοκιμάσει στα 5,70μ., όσο και το όριο, αλλά δεν τα κατάφερε. Ευχάριστη έκπληξη του αγωνίσματος ήταν ο Θοδωρής Χρυσανθόπουλος, που πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ με 5,50μ. και τρίτος ο Πέτρος Χατζιού, που ξεπέρασε τα 5,20μ.  
Πολύ κοντά στο όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 του Γκροσέτο βρέθηκε ο Άρης Δρίστας, ο οποίος διένυσε την απόσταση σε 52.82 και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ. Την καλή αγωνιστική κατάσταση επιβεβαίωσε η Ελπίδα Τόκα, που ήταν νικήτρια στα 400μ. εμπ. με 58.99. Ντεμπούτο στη σεζόν έκανε ο Μάκης Στεργιούλης, ο οποίος επικράτησε στα 100 μ. με 10.57 (-0.3).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics