Breaking News
06 Αυγούστου 2017

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η Ειρήνη Βασιλείου το παγκόσμιο πρωταθλημα στίβου που διεξάγεται στο Λονδίνο. Η Ηρακλειώτισα πρωταθλήτρια κάοντας σπουδαία κούρσα στα προκριματικά των 400 μέτρων, πέρασε με άνεση στα ημιτελικά του αγωνίσματος που θα γινουν το βράδυ της Δευτέρας .


«Είχα πολύ καθαρό μυαλό και έκανα τα περάσματα όπως ακριβώς τα ήθελα. Δε με επηρέασε που ήταν δίπλα μου η Φίλιξ είχα υπολογίσει ότι θα με περάσει γρήγορα, αλλά η κούρσα ήταν τρομερή. Και μόνο που την είχα δίπλα μου ήταν τρομερό το συναίσθημα».
Να σημειωθεί ότι το 52.61 που έκανε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στον πρωινό προκριματικό έγινε με τη θερμακρασία να είναι στους 18 βαθμούς. «Ένιωθα λίγο κρύα τα πόδια μου και τώρα κρυώνω αρκετά (στη μεικτή ζώνη)» δήλωσε και τόνισε: «Το μόνο που ήθελα σήμερα ήταν να ευχαριστήσω τους γονείς μου. Έχει έρθει όλη η οικογένεια μου στο Λονδίνο για να με δει και ήθελα πολύ να τους ευχαριστήσω. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα με τραυματισμούς που με κράτησαν πίσω και σήμερα πραγματικά απόλαυσα την κούρσα. Στον ημιτελικό θα κάνω το ίδιο. Θα τρέξω και ότι βγει. Θέλω να το απολαύσω γιατί είχα πολύ δύσκολη χρονια».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics