Breaking News
06 Αυγούστου 2017

Η Κατερίνα Στεφανίδη κάνοντας καταπληκτική εμφάνιση κατέκτησε το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία της στο επικοντώ, μετά τα χρυσά στο Ευρωπαϊκό του 2016 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο. 


Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ και του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του Λονδίνου, το μοναδικό που έλειπε από την συλλογή της, με άλμα στα 4.91, που είναι πανελλήνιο ρεκόρ.
Δεύτερη ήταν η Αμερικανίδα Σάντι Μόρις με 4.75, σε μια επανάληψη του τελικού των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο. Το χάλκινο μετάλιο πήραν δύο αθλήτριες με 4.65μ, η Ρομπέιλις Πεϊνάδο (Βενεζουέλα) που σημείωσε εθνικό ρεκόρ και η Γιαρισλέι Σίλβα (Κούβα), κάτοχος του τίτλου (Πεκίνο 2015). Ο δύο αθλήτριες είχαν τις ίδιες προσπάθειες και μιράστηκαν το χάλκινο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics