Breaking News
14 Αυγούστου 2017

Η υψηλή θερμοκρασία δημιούργησε αρκετά προβλήματα στους αθλητές που πήραν θέση εκκίνησης στα 20χλμ. βάδην των Ανδρών, στην τελευταία ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Λονδίνο.

 

Ανάμεσα σε αυτούς που αγωνίστηκαν στον επίπονο αγώνισμα ήταν και ο Ελληνας πρωταθλητής Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ στην τρίτη του συμμετοχή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο έμπειρος αθλητής δεν πήγε όσο καλά θα ήθελε, αφού ολοκλήρωσε τον αγώνα του στην 42η θέση σε 1 ώρα 23.56. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ δεν μπόρεσε από τα πρώτα χιλιόμετρα να ακολουθήσει τους αθλητές των πρώτων γκρουπ κι έτσι έμεινε χαμηλότερα απ'ότι μας έχει συνηθίσει σε ανάλογες διοργανώσεις, όπου σταθερά βρίσκεται στην πρώτη 20άδα.

Νικητής του αγώνα ήταν ο Κολομβιανός Ειντερ Αρέβαλο με 1.18.53 και πολύ κοντά πίσω του τερμάτισε ο Ρώσος Σεργκέι Σιρομπόκοφ σε 1.18.55. Η τριάδα έκλεισε με τον Βραζιλιάνο Κάιο Μπονφίμ (1.19.04).
segas.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics