Breaking News
14 Αυγούστου 2017

Το φετινό της ρεκόρ κατάφερε να ξεπεράσει η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στον απευθείας τελικό των 20χλμ. βάδην στην τελευταία ημέρα των αγώνων στο Λονδίνο.

 

Η έμπειρη αθλήτρια διένυσε την απόσταση σε 1 ώρα 32.03 και κατέλαβε την 24η θέση στο σύνολο των 61 αθλητριών, που πήραν θέση εκκίνησης. Η Ελληνίδα από την αρχή της κούρσας βρέθηκε στο γκρουπ της πρώτης 25άδας και κατάφερε να διατηρηθεί σε αυτό μέχρι το τέλος. Η Ντρισμπιώτη βελτίωσε τη θέση της σε σχέση με τη διοργάνωση της Μόσχας, όπου ήταν 32η. Αντίθετα δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα της η Δέσποινα Ζαπουνίδου, που εγκατέλειψε λίγο μετά τα μισά της διαδρομής.

Νέα παγκόσμια πρωταθλήτρια είναι η 21χρονη Τζιάγιου Γιανγκ (Κίνα) που τερμάτισε σε 1.26.18 με νέο ατομικό ρεκόρ και κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο της σε μεγάλη διοργάνωση. Δεύτερη με 1.29.19 ήταν η Μαρία Γκονζάλεζ και τρίτη η Ιταλίδα Αντονέλα Παλμισάνο με ατομικό ρεκόρ (1.26.36).
segas.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics