Breaking News
14 Οκτωβρίου 2017

Το Σάββατο (14/10) θα γίνει στο Βίλνιους της Λιθουανίας η γιορτή των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών της Ευρώπης. Η Κατερίνα Στεφανίδη στη μεγάλη βραδιά των κορυφαίων.


Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία σε μια όμορφη τελετή, θα ανακοινώσει τους καλύτερους της χρονιάς με την Κατερίνα Στεφανίδη να είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο στις Γυναίκες. Το Σάββατο (14/10) θα γίνει στο Βίλνιους της Λιθουανίας η γιορτή των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών της Ευρώπης.
Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2017 στο επί κοντώ έκανε εκπληκτική χρονιά, στη διάρκεια της οποίας κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού), αναδείχθηκε νικήτρια στη σειρά αγώνων Diamond League, ενώ το 4,91 μ., με το οποίο επικράτησε στο Λονδίνο, είναι νέο πανελλήνιο ρεκόρ και κορυφαία επίδοση στον κόσμο.
Παράλληλα έκλεισε τη χρονιά με 15 σερί νίκες και είχε μόλις μία ήττα, τον περασμένο Φεβρουάριο. Αναμφίβολα η Στεφανίδη - που βρίσκεται ήδη στο Βίλνιους - είναι η αθλήτρια που έχει το προβάδισμα έναντι των αντιπάλων της (Τιαμ, Βλόνταρτσικ, Λασιτσκένε) και είναι πολύ πιθανό αύριο το βράδυ να γίνει η πρώτη Ελληνίδα, που κατακτά τον συγκεκριμένο τίτλο. Στους άνδρες τον τίτλο του κορυφαίου διεκδικούν οι Γκουλίεβ (Τουρκία/200μ), Μαγιέρ (Γαλλία/δέκαθλο), Βέτερ (Γερμανία/ακοντισμός).
Στους τρεις φιναλιστ για την ανάδειξη του "ανερχόμενου αθλητή" έφτασε ο πρωταθλητής του μήκους Μίλτος Τεντόγλου. Ο νεαρός που μοιάζει να είναι το αουτσάιντερ για την κατάκτηση του τίτλου, θα πρέπει να νιώθει απόλυτα ικανοποιημένος που έφτασε στην πρώτη τριάδα.
Στην Ελλάδα θα έρθει το βραβείο προπονητικής της ΕΑΑ για λογαριασμό του Γιώργου Πομάσκι, ο οποίος προτάθηκε από τον ΣΕΓΑΣ και επιλέχθηκε από την ΕΑΑ. Με το συγκεκριμένο βραβείο η ΕΑΑ αναγνωρίζει την εξαιρετική προσφορά και την γνώση στην προπονητική του στίβου στην πορεία των χρόνων.
Το Γκαλά των κορυφαίων θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από την επίσημη σελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στο Facebook.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics