Breaking News
15 Οκτωβρίου 2017


Η Κατερίνα Στεφανίδη αναδείχτηκε αθλήτρια της χρονιάς στην Ευρώπη έπειτα από την σχετική ψηφοφορία που διεξήγαγε η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, την συνεχάρη μέσω twitter.



Η Κατερίνα Στεφανίδη αναδείχτηκε πανάξια κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς στην Ευρώπη έπειτα από την σχετική ψηφοφορία που διεξήγαγε η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου και έγινε η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που το καταφέρνει.

Η πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ είχε ως αντίπαλες τις Μαρίγια Λασίτσκενε (Ρωσία, ύψος), Νάφι Τιάμ (Βέλγιο, έπταθλο) και Ανίτα Βλόνταρτσιουκ (Πολωνία, σφυροβολία). 'Ηταν πρώτη στην ψηφοφορία που έγινε στα social media, όμως τόσο η τεχνική επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, όσο οι εκπρόσωποι των εθνικών ομοσπονδιών αλλά και οι δημοσιογράφοι είχαν την ίδια άποψη.

Ο πρωθυπουργός της χώρας μας, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες για σειρά επαφών, έσπευσε μέσω twitter να εκφράσει τα συγχαρητήριά του στην Στεφανίδη για την τεράστια διάκρισή της, η οποία έρχεται να προστεθεί σε αυτά που κάνει σε όλες τις διοργανώσεις που λαμβάνει μέρος.

"Θερμά συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για την διάκριση της κορυφαίας αθλήτριας της χρονιάς στην Ευρώπη!", έγραψε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός στον επίσημο λογαριασμό του.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics