Breaking News
21 Μαΐου 2018

Δεύτερος φετινός αγώνας για τον Κώστα Φιλιππίδης στον ανοικτό στίβο με τον πρωταθλητή μας να καταλαμβάνει την 4η θέση σε τουρνουά της Πολωνίας.

 



Τον δεύτερο αγώνα του στη σεζόν πραγματοποίησε σήμερα ο Κώστας Φιλιππίδης στο Street Event στην πόλη Μπλιάλιστοκ της Πολωνίας.

Ο "ασημένιος" στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού του 2017 ξεπέρασε τα 5,45 μ. με την δεύτερη προσπάθεια και κατέλαβε την τέταρτη θέση στο επί κοντώ. Ο Φιλιππίδης ξεκίνησε με άκυρο άλμα στα 5,20 μ., συνέχισε με τον ίδιο τρόπο στα 5,35 μ. και 5,45 μ. κι έπειτα απέτυχε στα 5,55 μέτρα.

Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα, ο οποίος ξεκίνησε αργά τη σεζόν λόγω τραυματισμού, θα επιδιώξει μέσα από τους αγώνες να βρει τον ρυθμό του και να κινηθεί στα γνωστά αγωνιστικά του επίπεδα. Νικητής στο μίτινγκ ήταν ο Πιοτρ Λίσεκ με 5,65 μ. και ακολούθησαν με 5,45 μ. οι Αρντς (Λετονία) και Πάβλικ (Πολωνία). Ο πρωταθλητής μας θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στο Diamond League της Ρώμης.
Gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics