Breaking News
22 Μαΐου 2018

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε η Ιβάνα Σπάνοβιτς στην οργανωτική επιτροπή των αγώνων της Διεθνούς συνάντησης Αλμάτων, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Μαϊου στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας.

 

Η Σέρβα παγκόσμια πρωταθλήτρια του μήκους και χάλκινη Ολυμπιονίκη στο Ρίο, θα συμμετάσχει στους αγώνες μαζί με δεκάδες άλλους αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και συνολικά δέκα χώρες.

Η Σπάνοβιτς επέλεξε την Καλλιθέα για να ξεκινήσει την πορεία της τη νέα σεζόν στον ανοιχτό στίβο και δηλώνει πανευτυχής που θα επανέλθει στην Αθήνα μετά από μια δεκαετία, ενώ τονίζει πως βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της για να λάμψει και πάλι στους ανοιχτούς στίβους μέσα στη χρονιά που διανύουμε.

- Τι στόχους έχεις στο Ιnternational Jumping meeting 2018;

Είναι ο πρώτος αγώνας που επέλεξα να συμμετέχω για τη νέα αγωνιστική σεζόν στον ανοιχτό στίβο και δέχτηκα με πολύ χαρά την πρόσκληση από τον κο Παναγιώτη Δημάκο (μέλος του European Athletics και Balkan Athletics) για να έρθω στην Καλλιθέα, στην Αθήνα.

Η αλήθεια είναι πως έρχομαι πολύ φρέσκια από το training camp στις Μαλδίβες και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα ξαναέρθω στην Ελλάδα μετά από τόσα χρόνια!! Είναι μια ευκαιρία για μένα να φρεσκάρω τις μνήμες μου από παλιές καλές εποχές με συμμετοχές μου σε αγώνες στην Αθήνα. Θεωρώ πως είμαι πολύ καλά και θα επιχειρήσω τις προσπάθειες μου στα 6 μέτρα και 80 εκατοστά!

-Πώς θα ήθελες να περάσεις τις ημέρες σου στην Αθήνα το διάστημα εκτός αγώνων στην Καλλιθέα;

«Δυστυχώς ο χρόνος είναι περιορισμένος για να κυκλοφορήσω στην Αθήνα όπως θα το ήθελα αλλά μετά από 10 ολόκληρα χρόνια που έχω να έρθω το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να πιω έναν ωραίο δροσερό φραπέ!!! Αν βέβαια βρω χρόνο θα ήθελα πολύ να πάω να επισκεφτώ τα Μετέωρα για μια ακόμη φορά. Το λατρεύω αυτό το μέρος!

-Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σου σε προσωπικό και αθλητικό επίπεδο μέσα στο καλοκαίρι;

«Από τη στιγμή που έφθασα τον απόλυτο στόχο μου στο Παγκόσμιο του κλειστού Στίβου στο Μπέρμιγχαμ μάλλον είμαι ΟΚ για φέτος!
Θέλω όμως να υπερασπιστώ τον Ευρωπαϊκό τίτλο μου όπως κι αυτόν του Diamond Trophy! Ήδη η προετοιμασία που κάναμε μέχρι πρόσφατα σε τροπικό κλίμα με έφερε σε ένα πολύ καλό και υψηλό αθλητικό επίπεδο οπότε είμαι αισιόδοξη για το 2018 πως θα υπάρξουν κι άλλες καλές στιγμές κι έχω υψηλές προσδοκίες από εμένα.»

*Η διεθνής συνάντηση αλμάτων στην Καλλιθέας διοργανώνεται από τον Φιλαθλητικό Καλλιθέας σε συνεργασία με το Δήμο Καλλιθέας από το 2011 και φέτος μπήκε στο Διεθνές Καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ με τις συμμετοχές αθλητών από 14 χώρες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics