Breaking News
14 Φεβρουαρίου 2019

Οι Έλληνες πρωταθλητές πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Ο διεθνής αγώνας, άλλωστε, στη Σόφια ήταν ο πρώτος της χρονιάς και αποτελούσε για όλους κριτήριο, που ο τελικός συντελεστής ήταν θετικότατος.

 

Ο Αλέξανδρος Πανταζίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των Ανδρών και ήταν μόλις τρεις βαθμούς μακριά από το χρυσό μετάλλιο. Ο Γεράσιμος Δημητρόπουλος κατέλαβε την πέμπτη θέση, ο Θεοχάρης Μάινα την έβδομη και ο Δημήτρης Δραζίνος τη δέκατη.


Στις γυναίκες και στις Νέες γυναίκες, η Κωνσταντίνα Τσολάκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και στις δύο κατηγορίες, ενώ η Αθηνά Σάρρα ήρθε τέταρτη.

Στους Νέου άνδρες, ο Δημητρόπουλος ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τον πρώτο. Το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία κατέκτησε ο Μάινα.

sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics