Breaking News
16 Φεβρουαρίου 2019

Στα 2,22μ. ολοκλήρωσε τις προσπάθειες του στο ύψος στο εθνικό πρωτάθλημα της Ιταλίας στην Ανκόνα ο Κώστας Μπανιώτης.



Ο Κώστας Μπανιώτης ξεπέρασε τα 2,22 μ. στο ύψος στο εθνικό πρωτάθλημα της Ιταλίας στην Ανκόνα, οπου συμμετείχε εκτός συναγωνισμού και πλέον στέφει την προσοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης.

Ο 32χρονος ξεκίνησε τον αγώνα του με έγκυρα άλματα στα 2,11 μ. και 2,14 μ., άφησε στη συνέχεια τα 2,16 μ., για να περάσει με την δεύτερη τα 2,18 και με την πρώτη τα 2,22 μέτρα.

Οι τρεις αθλητές που είχαν μείνει στον αγώνα συνέχισαν στα 2,26 μ. εκεί όπου ο άλτης του Γιώργου Τσούγκου δεν είχε τα άλματα που θα ήθελε. Ο Μπανιώτης έχει ξεπεράσει φέτος τα 2,27 μ. και στη Γλασκώβη θα είναι σε θέση να κυνηγήσει ακόμη καλύτερες επιδόσεις.

Νικητής του αγώνα με φετινό ρεκόρ ήταν ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι με 2,32 μ., επίδοση που δείχνει πως πλέον είναι ανταγωνιστικός και έτοιμος να κυνηγήσει τη διάκριση.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics