Breaking News
08 Νοεμβρίου 2019

Veroia 2018_plano_megaloutsikoΗ Βέροια έχει βάλει τα… καλά της και υποδέχεται από το απόγευμα της Παρασκευής δεκάδες αποστολές για ένα ακόμα αναπτυξιακό τουρνουά της, το οποίο φιλοδοξεί να μετατρέψει σε γιορτή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Η όμορφη πόλη της Ημαθίας, που καλλιεργεί για δεκαετίες το ολυμπιακό άθλημα και το αναδεικνύει με διάφορες διοργανώσεις, πραγματοποιεί αυτό το Σαββατοκύριακο (9 και 10 Νοεμβρίου) το 3ο όπεν στο φετινό πρόγραμμα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Για την ίδια τη Βέροια είναι το 7ο στη σειρά και η καθιέρωση της προσπάθειάς της είναι ο πρώτος λόγος για να νιώθει μεγάλη ικανοποίηση και ευθύνη. Ο δεύτερος είναι η σταθερά σημαντική απήχηση, καθώς στο φετινό πρωτάθλημα αναμένεται ν’ αγωνιστούν 195 αγόρια και κορίτσια από 42 σωματεία όλης της χώρας. Τους αγώνες διοργανώνουν τα σωματεία Ο.Ε.Α. και Α.Σ.Ε.Α. Βέροιας σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή B. Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Γίνονται στο δημοτικό κλειστό Φιλίππειο γυμναστήριο και, όπως κάθε χρόνο, είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του αθλητή επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Βέροιας Φώτη Τσιαλτζούδη. Στην επιτυχία του όπεν συμβάλλουν ξανά με τη στήριξή τους το ΚAΠΑ δήμου Βέροιας και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας).

Στο 2ο φετινό τουρνουά της Βόρειας Ελλάδας θα διεξαχθούν επτά ηλικιακές κατηγορίες. Στα γκρουπ έχουν μπει 20 έφηβοι, 10 νεάνιδες, 60 παίδες, 18 κορασίδες, 48 παμπαίδες, 22 παγκορασίδες και 17 μίνι παμπαίδες. Εκτός από τα δύο σωματεία της Βέροιας θα έχουν αθλητές ομάδες από την Αθήνα, την Πάτρα, τη Θεσσαλονίκη, την Καστοριά, την Κορινθία, την Αλεξανδρούπολη, τη Φλώρινα, την Καβάλα, τη Χίο, την Ορεστιάδα, την Καρδίτσα, τη Λάρισα, την Έδεσσα, την Κοζάνη και τα Ιωάννινα.

Οι συμμετοχές εγγυώνται το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και τον συναγωνισμό. Τα δύο πρώτα φαβορί ανά κατηγορία είναι οι Ζήσης Δουκέρης, Ιάκωβος Αϊβατίδης στους νέους, Ντανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου, Ευαγγελία Τρωαδίτη στις νεάνιδες, Κίμωνας Μήτκας, Διονύσιος Τιμαμόπουλος στους παίδες, Λεμονιά Γκαϊντατζή, Δήμητρα Πετσίβα στις κορασίδες, Ραφαήλ Δήμος και Γιάννη Κούτρα στους παμπαίδες, Βασιλική Μπουλά, Χρυσούλα Καμπουράκη στις παγκορασίδες και Γιώργος Σασσάνης, Απόστολος Βατσακλής στους μίνι παμπαίδες.

Θα στηθούν 16 τραπέζια. Τα παιχνίδια αρχίζουν μεθαύριο Σάββατο στις 09:00 με τους ομίλους των παίδων, Γύρω στις 10 ώρες θα κρατήσει η δράση της πρώτης μέρας, καθώς το τελευταίο ωράριο είναι για τις 18:00. Η συνέχεια θα δοθεί επίσης από τις 09:00 την Κυριακή με αγώνες κατάταξης και οι τελικοί όλων των κατηγοριών υπολογίζεται ν’ αρχίσουν γύρω στις 16:00.

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες σε τοπικά μέσα ενημέρωσης έχουν βοηθήσει στη διάδοση του αναπτυξιακού πρωταθλήματος, ενώ οι διοργανωτές έχουν βάλει αφίσες των αγώνων στο κλειστό γυμναστήριο, στο δημαρχείο και σε άλλα σημεία της πόλης. Θυμίζουμε ότι όπως σε κάθε τουρνουά μικρών ηλικιών θα υπάρχει online ενημέρωση για τα αποτελέσματα από την ομοσπονδία στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://app.ttscore.io/customer/24.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics