Breaking News
13 Νοεμβρίου 2019

Σπουδαίοι αγώνες στην Αθήνα με παγκόσμιο ενδιαφέρον και ολυμπιακά εισιτήρια.

 

Με την βοήθεια και του καιρού διεξήχθησαν σπουδαίες κούρσες κατά την 2η ημέρα της 2ης φάσης του «29ου Athens International Sailing Week 2019-Winter Series» στις εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center» στη Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας.

Η 2η φάση των αγώνων, προηγήθηκαν οι αγώνες σε κατηγορίες ανάπτυξης με τη συμμετοχή περισσότερων από 600 αθλητών απ' όλο τον κόσμο, αφορά τις Ολυμπιακές κλάσεις ενώ για τα 470 ανδρών, 470 γυναικών, ΦΙΝΝ, Λέιζερ Ράντιαλ και RSX ανδρών αυτός ο αγώνας αποτελεί και εσωτερική πρόκριση για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Στους αγώνες συμμετέχουν παγκόσμιοι πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες ανάμεσα τους και οι "χάλκινοι" Ολυμπιονίκες του 2016 οι Μάντης-Καγιαλής.

Το σπουδαίο ελληνικό δίδυμο μετά από 3 κούρσες στα 470 είναι στην 1η θέση με 4 βαθμούς ποινής. Μετά από την 1η θέση στην 1η και στη 2η κούρσα ήταν 2οι στην 3η αλλά οδεύουν φουλ προς το χρυσό μετάλλιο!

Στις ίδια κατηγορία και στις γυναίκες η Αριάδνη Σπανάκη που συμμετέχει μαζί με την "χρυσή" Ολυμπιονίκη της Αθήνας και 4 φορές "χρυσή" παγκόσμια πρωταθλήτρια Αιμιλία Τσουλφά έχουν 21β.π ενώ η Μαρία Μπόζη και η Ραφαέλα Κλωναρίδου έχουν 7β.π.

Στην κλάση των Φινν μετά από 4 κούρσες πρώτος είναι ο Ούγγρος Μπέρετς και ακολουθεί ο Γιάννης Μιτάκης. Στα Λέιζερ Ράντιαλ μετά από 3 κούρσες στην κορυφή είναι η Βασιλεία Καραχάλιου.

Στα RSX 9,5 πρώτος με 4β.π είναι ο Βύρων Κοκκαλάνης ο οποίος ανήκει στο χορηγικό πρόγραμμα «Βwinners: Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών», στο οποίο η bwin υποστηρίζει νεαρούς αθλητές που αγωνίζονται να κερδίσουν την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες ενώ πρώτος στα RSX 8,5 είναι πρώτος ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης με 3 β.π ο οποίος επίσης ανήκει στο χορηγικό πρόγραμμα της bwin.

Ακόμη στα Λέιζερ Στάνταρντ ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο οποίος ανήκει στο χορηγικό πρόγραμμα «Βwinners: Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών», στο οποίο η bwin υποστηρίζει νεαρούς αθλητές που αγωνίζονται να κερδίσουν την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι στη 2η θέση έχοντας τους ίδιους βαθμούς ποινής με τον 1ο Παντελή Κυρπόργλου.

Στα RSX 8.5 η Σκαρλάτου έχει 10β.π και η Φράι 18 β.π

Τα αποτελέσματα μετά από την 2η ημέρα:

470 (14 σκάφη, 3 ιστιοδρομίες)
1.Π. Μάντης –Π. Καγιαλής 4β.
2. Β. Παπουτσόγλου - Ι. Ορφανός 7β.
3. Μ. Αμπού – Γ. Ρουζ 9β. Ισραήλ

ΦΙΝΝ (14 σκάφη, 4 ιστιοδρομίες)
1. Z. Μπέρετς 6β (Ουγγαρία)
2. Ι. Μιτάκης 7β.
3. Χ. Καρντόνα 12β. Ισπανία

49er (6 σκάφη, 4 κούρσες)
1. Γ. Βάσιλας – Μ. Πατενιώτης 6β.
2. Π. Κωνσταντινίδης – Ε. Δολιανίτης 7β.
3. Σ. Σωτηρίου - Α. Παναγιωτίδης 7β.

RSX 9,5 (8 σκάφη, 3 κούρσες)
1. Β. Κοκκαλάνης 4β.π
2. Α. Καριόλου Κύπρος 5 β.π
3. Λ. Τσορτανίδης 10 β.π

RSX 8,5 (11 σκάφη, 3 κούρσες)
1. Α. Καλπογιαννάκης 3βπ
2. Χ. Κόγιας 7βπ
3. Ι. Καρβουνιάρης 18β.π

ΛΕΙΖΕΡ ΣΤΑΝΤΑΡΝΤ (31 σκάφη, 3 ιστιοδρομίες)
1. Π. Κυρπόγλου 12β.
2. Δ. Παπαδημητρίου 12β.
3. Α. Παναγιωτίδης 15β.

ΛΕΙΖΕΡ ΡΑΝΤΙΑΛ (29 σκάφη, 3 ιστιοδρομίες)
1. Β. Καραχάλιου 4 β.π
2. Ε. Βορόμπεβα 6β. Κροατία
3. Γ. Ετσέμ 9β. Τουρκία
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics