Breaking News
13 Νοεμβρίου 2019

Αναχωρεί την Παρασκευή (15/11) από το αεροδρόμιο Μακεδονία για την Putian, της Νότιας Κίνας, η Άννα Κορακάκη για τους τελικούς Παγκοσμίων Κυπέλλων σκοποβολής.



Αναχωρεί την Παρασκευή (15/11) από το αεροδρόμιο Μακεδονία για την Putian, της Νότιας Κίνας, η Άννα Κορακάκη. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης θα αγωνισθεί στους Τελικούς Παγκοσμίων Κυπέλλων σκοποβολής, που φέτος διοργανώνονται στην Κίνα.

Οι τελικοί Παγκοσμίων Κυπέλλων είναι διοργάνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αγωνιστικής Σκοποβολής (ISSF), στους οποίους προσκαλούνται και λαμβάνουν μέρος οι διακριθέντες σκοπευτές από τον κύκλο Παγκοσμίων Κυπέλλων ISSF όλης της χρονιάς.

Η Άννα Κορακάκη θα αγωνισθεί για μια ακόμη διάκριση στο Αεροβόλο Πιστόλι και στο Σπορ Πιστόλι Γυναικών (πυροβόλο).

powered by Rubicon Project
Ας θυμηθούμε ότι πέρσι στην Κορέα είχε στεφθεί Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο Αεροβόλο Πιστόλι, κατακτώντας και την κάρτα συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκυο 2020.

Ο τελικός του Σπορ Πιστολιού Γυναικών (πυροβόλο) θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 20/11, ενώ του Αεροβόλου Πιστολιού Γυναικών την Πέμπτη, 21/11.

Την Άννα Κορακάκη συνοδεύει ο προπονητής της Αναστάσιος Κορακάκης, ο οποίος θα εκτελεί και χρέη αρχηγού της αποστολής.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics