Breaking News
15 Οκτωβρίου 2020

Επιλέχθηκε ο Ιάπωνας από την Alpla Tauri για δοκιμές στην πίστα της Ίμολα


Την παρθενική του εμφάνιση στο κοκπιτ μονοθεσίου της Fomrula 1 θα πραγματοποιήσει ο Γιούκι Τσουνόντα. Ο Ιάπωνας πιλότος στης Formula 2 επιλέχθηκε από την Alpha Tauri να οδηγήσει το μονοθέσιό της στην πίστα της Ίμολα, σε δοκιμές που θα πραγματοποιηθούν εκεί στις 4 Νοεμβρίου, δηλαδή μονάχα τρεις ημέρες από το Γκραν Πρι που θα φιλοξενηθεί στην ίδια πίστα.

Παράλληλα, η ιταλική ομάδα γνωστοποίησε πως ο Τσουνόντα προγραμματίζεται να χρησιμοποιηθεί και σε επίσημα ελεύθερα δοκιμαστικά σε κάποιο από τα Γκραν Πρι που απομένουν, δείγμα της εμπιστοσύνης που έχει η ομάδα προς το πρόσωπό του. Υπενθυμίζεται άλλωστε πως από τον Αύγουστο η Alpha Tauri είχε κλείσει με τον Τσουνόντα και μία σειρά δοκιμών που θα πραγματοποιηθούν τον Δεκέμβριο στο Άμπου Ντάμπι, μετά το φινάλε της σεζόν.

Για τον 20χρονο Γιούκι Τσουνόντα αυτό είναι ακόμη ένα μικρό βήμα προς τον μεγάλο στόχο του που είναι φυσικά να βρεθεί στο εγγύς μέλλον ως μόνιμος πιλότος σε μία ομάδα της Formula 1. Οι μέχρι στιγμής εντυπώσεις που έχει αφήσει στη Formula 2 είναι θετικές, μετρώντας δύο νίκες και συνολικά πέντε βάθρα στη φετινή παρθενική του σεζόν, ενώ είναι παράλληλα και στην τρίτη θέση της κατάταξης των πιλότων.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics