Breaking News
16 Απριλίου 2024

Πρωτιά στην Κύπρο για τη Μυρτώ Πρωιμάκη

Στο διεθνές τουρνουά TE U16 Premier Club G3 που πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό πήρε μέρος η Μυρτώ Πρωιμάκη με απολογισμό μία πρώτη θέση (στο διπλό) και μία τρίτη (στο μονό).
ikteo
Σύμφωνα με την ενημέρωση του σωματείου της (ΟΑ Σούδας) η Μυρτώ, με συμπαίκτρια τη Βασιλική Γορανίτη, κατέκτησαν την 1η θέση στο διπλό, ενώ στο μονό κατέλαβε την 3η θέση.

Στο διπλό, οι δύο Ελληνίδες τενίστριες κέρδισαν στον ημιτελικό τις Νο4 του ταμπλό [Μαρία Μπέλοβα (Ρωσία) και Μάριλιν Σεραφίδου (Κύπρος)] με 6-1, 6-4 εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον τελικό.

Εκεί προκρίθηκαν και οι Σερτσέλ – Παπακυριακού μετά τη νίκη τους κόντρα στις Χριστίνα Αμουργιανού και Δήμητρα Κουμουτσέα με 7-6(1), 6-2, ωστόσο αμέσως αποσύρθηκαν από τον τελικό με τον τίτλο να πηγαίνει στις δυο Ελληνίδες τενίστριες.

Στο μονό, η Πρωιμάκη έφτασε στον ημιτελικό όπου αγωνίστηκε απέναντι στη Νο3 του ταμπλό Άνδρεα Γεωργίου Παπακυριακού από την οποία ηττήθηκε με με 6-2, 6-4, κατακτώντας την 3η θέση στο τουρνουά.

Όμιλος Αντισφαίρισης Σούδας: «Πολλά μπράβο στην αθλήτρια μας για την διάκριση αυτή και στον προπονητή της Αντώνη Παπαγιαννάκη.»

tenisnews.gr


Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η Ολυμπιακή Φλόγα

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics