Breaking News
06 Οκτωβρίου 2016

Η Μαρία Σαράποβα επιστρέφει στα courts τον Απρίλιο του 2017 μαζί με τους χορηγούς της, πολλοί από τους οποίους την είχαν εγκαταλείψει μετά την επιβολή της αρχικής ποινή της.

Για την ακρίβεια οι περισσότεροι, καθώς κάποιοι από τους σπόνσορες της «Μάσα» είχαν παραμείνει στο πλάι της Ρωσίδας πρωταθλήτριας, η οποία δικαιώθηκε από το CAS, που μείωσε την ποινή του διετούς αποκλεισμού σε 15 μήνες.

Ανάμεσα στους χορηγούς που επιστρέφουν είναι η Nike, η Porsche και η γνωστή εταιρεία ρολογιών Tag Heuer, δηλώνοντας έτοιμες για συζητήσεις προκειμένου να ξανασυνεργαστούν με την κάτοχο πέντε τίτλων Grand Slam.

«Χαιρετίζουμε την απόφαση του CAS και είμαστε ενθουσιασμένοι για τη Μαρία. Τις επόμενες ημέρες θα συζητήσουμε μια μελλοντική συνεργασία», υπογράμμισε εκπρόσωπος της Porsche στο ρωσικό Πρακτορείο ειδήσεων. 

«Είμαστε ευχαριστημένοι που η Μαρία θα επιστρέψει τον Απρίλιο στο άθλημα που αγαπά και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί της», ήταν η τοποθέτηση της Nike, ενώ παρεμφερείς ήταν οι αντιδράσεις από τις εταιρείες Evian (μεταλλικό νερό) και Head, που κατασκευάζει τις ρακέτες.

Η Σαράποβα είναι από τις υψηλότερα αμειβόμενες αθλήτριες στον πλανήτη. Όπως αναφέρει το περιοδικό Forbes, την περασμένη χρονιά είχε έσοδα που έφτασαν τα 29,7 εκατομμύρια δολάρια.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics