Breaking News
06 Οκτωβρίου 2016

Απογοήτευσε το κοινό του, χωρίς βεβαίως να το θέλει, ο Κέι Νισικόρι, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το τουρνουά του Τόκιο.

Ο Ιάπωνας, νούμερο 5 στην παγκόσμια κατάταξη, τραυματίστηκε στη διάρκεια του πρώτου σετ εναντίον του Πορτογάλου Ζοάο Σόουζα, ενώ προηγούνταν με 4-3.

Ο Νισικόρι δεν κατόρθωσε να συνεχίσει, χάνοντας την ευκαιρία να κατακτήσει τον τρίτο τίτλο μπροστά στους συμπατριώτες του καθώς ήταν ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης.

«Έπρεπε να σταματήσω τον αγώνα. Πόνεσα ξαφνικά και με προβλημάτισε αυτό, γιατί δεν είχα νιώσει κάτι ανάλογο στο παρελθόν. Μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως το πρόβλημα βρίσκεται στον αριστερό γλουτό», δήλωσε ο Νισικόρι.

Εκτός διοργάνωσης, νωρίς-νωρίς, τέθηκε και ο Τσέχος Τόμας Μπέρντιχ (νούμερο 9), που ηττήθηκε στον πρώτο γύρο από τον Ζιλ Μίλερ με 0-2 (6-7, 1-6). 

Στον επόμενο γύρο ο Λουξεμβούργιος αθλητής θα βρει μπροστά του τον Μάρκο Παγδατή.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics