Breaking News
04 Νοεμβρίου 2016

Πριν από λίγες μέρες ήταν ο Νικ Κύργιος που είπε σε φιλάθλους να μην πηγαίνουν να τον βλέπουν αν δεν τους αρέσει, τώρα ήταν η σειρά του Σταν Βαβρίνκα.

 Ο Ελβετός τενίστας ενοχλήθηκε από τρεις θεατές, που συνομιλούσαν ασταμάτητα και γελούσαν κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Γερμανό Γιαν Λέναρντ Σταρφ για τον 2ο γύρο του τουρνουά Masters στο Παρίσι. Σε τέτοιο βαθμό, ώστε κάποια στιγμή ξέσπασε σε έντονες παρατηρήσεις. 
«Σας πειράζει αν συνεχίσω να παίζω;», τους ρώτησε ειρωνικά στην αρχή και αμέσως μετά, εμφανώς εκνευρισμένος, πρόσθεσε: «Σοβαρά τώρα, είναι μεσάνυχτα πλέον... Αν δεν θέλετε να δείτε, γιατί έρχεστε; Γυρίστε σπίτια σας καλύτερα», είπε στους τρεις κυρίους, οι οποίοι κάθονταν ακριβώς πίσω του και ενώ παιζόταν πλέον το 10ο κρίσιμο γκέιμ. 
Η αντίδραση του Βαβρίνκα προκάλεσε το χειροκρότημα των υπόλοιπων θεατών και φάνηκε να συνετίζει τους τρεις «ταραξίες». Ωστόσο, η ησυχία που επικράτησε στη συνέχεια δεν στάθηκε ικανή να βοηθήσει τον Ελβετό τενίστα, Νο 3 στον κόσμο, ο οποίος ηττήθηκε τελικά με 6-3, 6-7 (6), 6-7 (1) από τον Γερμανό Νο 91 στην παγκόσμια κατάταξη, κι έτσι αποχαιρέτησε νωρίς το τελευταίο Masters του 2016.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics