Breaking News
06 Νοεμβρίου 2016

Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε ο Άντι Μάρεϊ την άνοδό του στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο Ολυμπιονίκης του Ρίο, μπορεί να δυσκολεύτηκε στον τελικό του τουρνουά Masters στο Παρίσι, αλλά νίκησε τον Αμερικανό Τζον Άισνερ (Νο 27 στον κόσμο) με 6-3, 6-7 (4), 6-4 και αναδείχθηκε πρωταθλητής στο BNP Paribas Masters για πρώτη φορά στην καριέρα του. 
Ήταν ο 4ος συνεχόμενος τίτλος για τον 29χρονο Μάρεϊ, που γίνεται πλέον ο πρώτος Βρετανός τενίστας στην ιστορία, που θα βρεθεί στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, εκτοπίζοντας από εκεί τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ύστερα από 122 διαδοχικές εβδομάδες παραμονής του Σέρβου στην κορυφή. 

 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics