Breaking News
18 Οκτωβρίου 2017

Νικητής και στην Αμβέρσα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που επικράτησε εύκολα του Νο.33 στον κόσμο, Πάμπλο Κουέβας (6-1, 6-4) και «ζευγάρωσε» τις νίκες του στο κυρίως ταμπλό της ATP!



Μέσα σε μια μόλις ώρα αγώνα, ο Ελληνας τενίστας έπαιξε άριστα και νίκησε με χαρακτηριστική άνεση τον Ουρουγουανό, παίρνοντας την πρόκριση στο δεύτερο γύρο τουρνουά της ATP World Tour, για δεύτερη μάλιστα φορά στην καριέρα του! Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Ιβο Κάρλοβιτς, από τον οποίο είχε ηττηθεί 3-0 σετ στον πρώτο γύρο του Ρολάν Γκαρός.

Με όπλο το δυνατό σερβίς του και παίζοντας γρήγορα και ακούραστα, ο Τσιτσιπάς δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στον Κουέβας, που βρίσκεται σε κακή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, αφού αυτή ήταν η 8η συνεχόμενη ήττα του.

Τρίτη, 17/10: 1ος γύρος Antwerp Open

Tsitsipas (Greece) beat Cuevas (Uruguay) 6-1 6-4
Tiafoe (US) beat Mayer (Germany) 6-3 6-4
Souza (Portugal) beat Paire (France) 6-4 6-7(2) 7-5
Laaksonen (Switzerland) beat Dolgopolov (Ukraine) 6-2 7-6(5)
gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics