Breaking News
20 Οκτωβρίου 2017


Ο Στέφανος Τσιτσιπας επιβλήθηκε με 7-6 (4), 6-5 επί του Ίβο Κάρλοβιτς και προκρίθηκε στους "8" του European Open της Αμβέρσας.

 


Το τελευταίο δίμηνο ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι σε εξαιρετική κατάσταση και αυτό επιβεβαιώνεται με κάθε ευκαιρία. Ο 19χρονος Έλληνας τενίστας επιβλήθηκε με 7-6 (4), 6-5 επί του Ίβο Κάρλοβιτς και προκρίθηκε στους "8" του European Open της Αμβέρσας.

Αυτή είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίνεται μετά από δύο γύρους σε ATP τουρνουά.

Μπορεί το παιχνίδι του απέναντι στον 38χρονο Κροάτη να μην ήταν αψεγάδιαστο, ωστόσο το σημαντικότερο ήταν ότι βρήκε τις λύσεις και κατάφερε να πάρει τη νίκη σε έναν σαφέστατα πιο έμπειρο αντίπαλο. Σε αντίθεση με την αμέσως προηγούμενη συνάντηση των δύο παικτών ο Τσιτσιπάς ήταν αυτός που χαμογέλασε στο τέλος με τον Κάρλοβιτς να εγκαταλείπει λόγω ενός προβλήματος στον αστράγαλο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη την ερχόμενη Δευτέρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναμένεται να ανέβει στην 108η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης και να γίνει ο πρώτος Έλληνας τενίστας ο οποίος καταφέρνει κάτι τέτοιο. Η καλύτερη επίδοση Έλληνα ήταν η 112η θέση του Κωνσταντίνου Οικονομίδη στις 5/2/2007.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics