Breaking News
27 Οκτωβρίου 2017

Ο Στέφανος Διαμαντής επιβλήθηκε με 6-2, 3-6, 6-3 επί του Κοχέι Σουζούκι και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά της Σιόν.

 


Πέρα από την Μαρία Σάκκαρη και τον Στέφανο Τσιτσιπά υπάρχει ακόμα ένας σπουδαίος Έλληνας αθλητής που φέρνει επιτυχίες στη χώρα μας και πετυχαίνει μεγάλες νίκες. Ο λόγος για τον Στέφανο Διαμαντή ο οποίος βρίσκεται στην 30η θέση της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις με αμαξίδιο.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής αγωνίζεται στο τουρνουά της Σιόν και ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του εκεί με εντυπωσιακό τρόπο.

Στον πρώτο γύρο επιβλήθηκε με 6-2, 3-6, 6-3 επί του Κοχέι Σουζούκι. Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της επιτυχίας του ο Ιάπωνας αντίπαλος του βρίσκεται στο Νο16 της Παγκόσμιας κατάταξης, ενώ είναι το Νο2 του ταμπλό του τουρνουά.

Στα προημιτελικά ο Διαμαντής θα αντιμετωπίσει τον Ολλανδό, Τομ Έγκμπερνικ. Ο 25χρονος Ολλανδός είναι στο Νο22 της παγκόσμιας κατάταξης και στο παρελθόν είχε φτάσει μέχρι το Νο9!


sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics