Breaking News
25 Οκτωβρίου 2017


Ο Ρότζερ Φέντερερ ήταν καταιγιστικός απέναντι στον Φράνις Τιαφό του οποίου και επιβλήθηκε με 6-1, 6-3 για τον πρώτο γύρο του τουρνουά της Βασιλείας.



Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει να βρίσκεται ο Ρότζερ Φέντερερ και το απέδειξε στην πρώτη του συμμετοχή στο τουρνουά της Βασιλείας. Ο σπουδαίος Ελβετός ένιωθε σαν στο σπίτι του και την πλήρωσε ο Φράνσις Τιαφό.

Σε κανένα σημείο του ματς ο νεαρός Γάλλος δεν κατάφερε να κοντράρει τον "Βασιλιά" και ηττήθηκε με 6-1, 6-3.

Ειδικά στο πρώτο σετ ο Φέντερερ ήταν απολαυστικός και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο του. Το μόνο που κατάφερε να κάνει ο Τιαφό ήταν να κρατήσει το σερβίς του στις αρχές του δεύτερου σετ μέχρι το 3-3 και από εκεί και πέρα παραδόθηκε στον ιδιαίτερα ανεβασμένο Ελβετό.

Στο δεύτερο γύρο του τουρνουά ο Φέντερερ θα αντιμετωπίσει τον Μπενουά Περ.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics