Breaking News
17 Φεβρουαρίου 2018

Την πρώτη της νίκη στο 2018 πέτυχε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία ξεπέρασε το εμπόδιο της Κινέζας, Γιαφάν Γουάνγκ, για να προκριθεί στον 2ο προκριματικό γύρο του Dubai Tennis Championships.



Την πρώτη της νίκη στο 2018 πέτυχε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία ξεπέρασε με ανατροπή το εμπόδιο της Κινέζας, Γιαφάν Γουάνγκ και προκρίθηκε στον 2ο προκριματικό γύρο του Dubai Tennis Championships.

Η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε με 4-6, 6-3, 6-4 και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Η πρωταθλήτριά μας, Νο60 στην παγκόσμια κατάταξη και Νο8 στο προκριματικό ταμπλό του τουρνουά, επικράτησε σε έναν αγώνα που κράτησε 2 ώρες και 30 λεπτά.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο παίκτριες είχαν συνολικά 23 χαμένα break points (12 η Γουάνγκ και 11 η Σάκκαρη), ενώ έκαναν 9 break στο σερβίς της αντιπάλου. Για τη Σάκκαρη ήταν η 2η νίκη σε τρία ματς απέναντι στην 23χρονη Κινέζα. Νο125 στην WTA.

Πλέον, θα αντιμετωπίσει Σου-Βέι Σίεχ. Η 32χρονη Ταϊβανή, η οποία είχε προκριθεί στον 4ο γύρο του Australian Open, αποκλείοντας τη Γκαρμπίν Μουγκουρούθα και την Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα, επικράτησε με 2-1 σετ της Κριστίνα Κούτσοβα.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics