Breaking News
18 Φεβρουαρίου 2018

Η Μαρία Σάκκαρη ζευγάρωσε τις νίκες της στο Ντουμπάι, καθώς επικράτησε της Σου-Βέι Σίεχ με 2-0 σετ και προκρίθηκε στον τελευταίο προκριματικό γύρο του Dubai Tennis Championships.


Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο Ντουμπάι πανηγύρισε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία δεν είχε εύκολη αποστολή στον 2ο προκριματικό γύρο του Dubai Tennis Championships απέναντι στη Σου-Βέι Σίεχ, αλλά κατάφερε να επικρατήσει με 7-5, 7-5.

Η 32χρονη αντίπαλό της προερχόταν από την εκπληκτική της πορεία έως τον 4ο γύρο στο Australian Open, όπου είχε αποκλείσει τις Γκαρμπίν Μουγκουρούθα και Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα, αλλά με την Σάκκαρη δεν τα κατάφερε.

Η Σάκκαρη, η οποία βελτίωσε το ρεκόρ της απέναντι στην Σίεχ, κάνοντας το 2-0 στις νίκες (την είχε νικήσει και στην Κωνσταντινούπολη το 2016), στον 3ο και τελευταίο προκριματικό γύρο του Dubai Tennis Championships θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια της αναμέτρησης Στόσουρ - ΜακΧέιλ.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics