Breaking News
27 Απριλίου 2018

Νέα διάκριση για τη Μαρία Σάκκαρη στο Open της Κωνσταντινούπολης, με την 22χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια να κατακτά την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά και να κερδίζει θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη.

 

Η Σάκκαρη, νούμερο 48 στο ranking list της WTA, νίκησε με 6-3, 7-6 την 27χρονη Ολλανδή Αράντσα Ρους (Νο 123 στον κόσμο) και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στην πορεία της προς τον τελικό θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια της συνάντησης ανάμεσα στην Ρωσίδα Σβετλάνα Κουζνέτσοβα, η οποία βρίσκεται πλέον στο Νο 28 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά είναι το Νο 2 του ταμπλό και της 27χρονης Σλοβένας Πολόνα Χέρκογκ, Νο 75 στον κόσμο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics