Breaking News
28 Απριλίου 2018

Η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη σταμάτησε στα ημιτελικά του τουρνουά της Κωνσταντινούπολης αφού ηττήθηκε με 4-6, 2-6 από την Σλοβένα, Πόλονα Χέρτσογκ.



Σε ένα παιχνίδι το οποίο κράτησε μία ώρα και 29 λεπτά η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του τουρνουά της Κωνσταντινούπολης. Η 22χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε με 4-6, 2-6 από την Πόλονα Χέρτσογκ και έτσι η πορεία της σταμάτησε στα ημιτελικά.

Η Η αθλήτρια από τη Σλοβενία μπήκε πιο δυνατά στο ματς και με break στο πρώτο game κατάφερε να προηγηθεί με 2-0. Στη συνέχεια του πρώτου σετ δεν είχαμε κάποιο άλλο break και έτσι η Χέρτσογκ έφτασε στην κατάκτηση του με 6-4. Αντίστοιχη ήταν η εικόνα και του δεύτερου σετ. Η αθλήτρια από τη Σλοβενία ξεκίνησε με break το δεύτερο σετ και στη συνέχεια με ένα ακόμα έφτασε στην τελική επικράτηση με 6-2!

Η Σάκκαρη είχε χαμηλό ποσοστό στο πρώτο σερβίς (45%), είχε τέσσερα χαμένα break point και υπήρξαν πολλές φορές μέσα στο ματς που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τα πολλά βεβιασμένα λάθη της Χέρτσογκ (15). Η συγκεκριμένη ήττα μπορεί να στέρησε στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια την ευκαιρία να συμμετάσχει στον τελικό, ωστόσο πλέον είναι η δεύτερη καλύτερη Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών.

Η επόμενη Παγκόσμια κατάταξη αναμένεται να βρει την Μαρία Σάκκαρη στη 42η θέση, μία πάνω από την καλύτερη που είχε φτάσει ποτέ η μητέρα της. Η Αγγελική Κανελλοπούλου στις 13/04/1987 είχε βρεθεί στο Νο43 της παγκόσμιας κατάταξης. Η μοναδική Ελληνίδα που έχει πάει πιο ψηλά είναι η Λένα Δανιηλίδου η οποία είχε φτάσει μέχρι το Νο13!
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics