Breaking News
26 Μαΐου 2019

Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Μαξ Μάρτερερ με 6-2, 6-2, 7-6 (4) μέσα σε 1 ώρα και 48 λεπτά. Με εξαίρεση το τρίτο σετ ήταν μια εύκολη πρεμιέρα για τον Έλληνα πρωταθλητή που προκρίθηκε για 2η σερί χρονιά στον 2ο γύρο του Ρολάν Γκαρός.

 

Ο Στέφανος έπαιξε καλό τένις κι απέναντι στον αριστερόχειρα Γερμανό έβγαλε 36 winners ενώ είχε 20 αβίαστα λάθη. Στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον νικητή της συνάντησης Ούγκο Ντελιέν- Πρασνές Γκουνεσβάραν.

Στα δυο πρώτα σετ που συνολικά είχαν διάρκεια μικρότερη της ώρας ο Τσιτσιπάς έκανε δυο μπρέικ (ένα σε κάθε σετ) στον αντίπαλο του και προηγήθηκε 2-0.

Όμως ο Γερμανός πρόβαλε γερή αντίσταση στο τρίτο και έστειλε το σετ στο tie-break. Ο Στέφανος που δεν έχασε το σερβίς του σε κανένα σημείο του αγώνα έφτασε στο 6-4 και με ένα φόρχαντ τέλειωσε το ματς...

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics