Breaking News
03 Ιουνίου 2019

Το φετινό ταξίδι του Στέφανου Τσιτσιπά στο Roland Garros ολοκληρώθηκε μετά την ήττα από τον Σταν Βαβρίνκα, με τον ίδιο να τονίζει πως μέσα από αυτό έμαθε κάτι που κανένας δεν μπορεί να το διδάξει.



Επειτα από μία συγκλονιστική μονομαχία, ο Σταν Βαβρίνκα επικράτησε του Στέφανου Τσιτσιπά με 3-2 στα σετ και τον απέκλεισε από τη συνέχεια του Roland Garros. Ο Έλληνας τενίστας μετά το τέλος του αγώνα θέλησε να στείλει ένα μήνυμα μέσω των social media, τονίζοντας πως η συγκεκριμένη εμπειρία ήταν ένα πολύ σημαντικό μάθημα για τον ίδιο.

"Σήμερα, ένιωσα κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω. Σήμερα ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου, αυτά τα 20 χρόνια ύπαρξης, που ένιωσα αυτή την "αύρα", την πραγματική έννοια της λέξης ανταγωνισμός. Όχι οποιοδήποτε είδος ανταγωνισμού όμως, ήταν διαφορετικό από οποιαδήποτε άλλη στιγμή, οποιαδήποτε άλλη μάχη, οποιαδήποτε άλλη στιγμή στο γήπεδο του τένις. Υπάρχει κάτι σε όλο αυτό το σημερινό που δεν μπορώ να το εξηγήσω. Είναι ένα αίσθημα που κάνει να εκτιμώ το άθλημα που έχω επιλέξει να ακολουθώ στη ζωή μου ως καριέρα. Η πικρή γεύση αυτής της ήττα είναι κάτι ανεξήγητο. Ο Βαβρίνκα κάνει το άθλημα μας αληθινό και πραγματικό.

Είναι κάτι που μπορείς να βρεις σπάνια στον κόσμο μας. Είναι κάτι μοναδικό. Υπάρχει πολύ γοητεία και χάρισμα σε αυτό. Και οι δύο παλέψαμε και οι δύο ξεπεράσαμε τα όρια μας και οι δύο είχαμε τύχη και το πεπρωμένο μας έφερε σε αυτό το court στο Παρίσι έπειτα από 5 ώρες σωματικής και ψυχικής ταλαιπωρίας. Αλήθεια δεν ξέρω αν αυτό που νιώθω τώρα είναι θετικό ή αρνητικό. Δεν υπάρχει διπολική επιρροή σε αυτό. Σήμερα έμαθα κάτι που κανένα σχολείο, καμία τάξη και κανένας δάσκαλος δεν μπορεί να το διδάξει. Λέγεται... ζήσε τη ζωή!", αναφέρει στο post του στο Instagram ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics