Breaking News
04 Ιουνίου 2019

Μικρότερο κατά 2.000 δολάρια θα είναι το ποσό που θα μπει στον τραπεζικό λογαριασμό του Στέφανου Τσιτσιπά από την παρουσία του στο φετινό Ρολάν Γκαρός.

Ο Έλληνας άσος, ο οποίος είναι γνωστός για τις συναισθηματικές μίνι-«εκρήξεις» του κατά τη διάρκεια των αγώνων, τιμωρήθηκε με το εν λόγω ποσό λόγω δύο παραβάσεων κανονισμού στο γαλλικό Όπεν.

Παράλληλα με τον Τσιτσιπά, με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκαν επίσης ο Γερμανός Αλεξάντερ Ζβέρεφ και ο Σουηδός Μίκαελ Ιμέρ, ο πρώτος με 3.000 και ο δεύτερος με 5.000δολάρια.

Να σημειώσουμε βεβαίως πως το... κακό για τον 20χρονο Έλληνα σταρ είναι μικρό, δεδομένου ότι το χρηματικό έπαθλο για την πορεία του μέχρι τον 4ο γύρο του φημισμένου γαλλικού τουρνουά είναι 243.000 δολάρια!

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics