Breaking News
26 Δεκεμβρίου 2019

Την ερχόμενη Παρασκευή (3/01) μπαίνουν στη μάχη του ATP Cup οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μιχάλης Περβολαράκης, όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές, με τους δύο Έλληνες πρωταθλητές να ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους απέναντι στον Καναδά.

 

Στη νεοσύστατη διοργάνωση θα συμμετέχουν οι κορυφαίοι τενίστες από 24 χώρες. Θα φιλοξενηθεί στην Αυστραλία και μεταξύ των αθλητών που θα συμμετάσχουν θα βρίσκονται και οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Μιχάλης Πρεβολαράκη, οι οποίοι αναμένεται να έχουν τρομερά δύσκολο έργο.

Το ελληνικό δίδυμο βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τον Καναδά, την Αυστραλία και την Γερμανία. Θεωρητικά το μεγάλο φαβορί είναι λογικά η ομάδα του Καναδά με τους Αλιασίμ και Σαποβάλοφ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως υστερούν η Αυστραλία (Κύργιος, Ντε Μινόρ) και Γερμανία (Ζβέρεφ – Στρουφ).

Τσιτσιπάς και Πρεβολαράκης θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους κόντρα στον Καναδά στις 3 Ιανουαρίου και θα ακολουθήσουν οι αγώνες με Γερμανία (05/01) και Αυστραλία (07/01).

Το πρόγραμμα της ελληνικής ομάδας

Παρασκευή 03/01

Μιχάλης Περβολαράκης - Φέλιξ Οζέρ-Αλιασίμ
Στέφανος - Τσιτσιπάς - Ντένις Σαποβάλοφ

Αγώνας διπλού

Κυριακή 05/01

Γιαν-Λέναρντ Στρουφ - Μιχάλης Περβολαράκης
Αλεξάντερ Ζβέρεβ - Στέφανος Τσιτσιπάς

Αγώνας διπλού

Τρίτη 07/01

Μιχάλης Περβολάρακης - Νικ Κύργιος
Στέφανος Τσιτσιπάς - Άλεξ Ντε Μινόρ

sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics