Breaking News
13 Μαρτίου 2020

Σταματά άμεσα και εσπευσμένα για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας του κορωνοϊού, το Challenge όπεν της Πολωνίας, που ήταν από την Τετάρτη σε εξέλιξη στην πόλη Γκλίβιτσε με παρόντες και τρεις Έλληνες πρωταθλητές.

Η διεθνής ομοσπονδία του αθλήματος (I.T.T.F.) ανακοίνωσε το πρωί ότι το τουρνουά αναστέλλεται με άμεση ισχύ μετά την ταχεία εξάπλωση του ιού COVID-19 σε όλο τον κόσμο! Η I.T.T.F. και η Πολωνική Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (PZTS) είχαν ανοιχτή επικοινωνία τις τελευταίες εβδομάδες παρακολουθώντας τη δύσκολη κατάσταση και το Challenge Polish Open προχώρησε, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, με βάση το γεγονός ότι δεν υπήρχε κανένας περιορισμός από την τοπική κυβέρνηση ή τις αρχές.\

Μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής ημέρας όμως, και βλέποντας τις ραγδαίες, ανά τον κόσμο, εξελίξεις, οι Πολωνοί διοργανωτές ενημέρωσαν την παγκόσμια ομοσπονδία ότι διακόπτουν τους αγώνες. Θυμίζουμε ότι στα προκριματικά του όπεν είχαν αγωνιστεί επιτυχώς ο Γιώργος Σταματούρος και ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης και μαζί με το 2ο φαβορί, τον Παναγιώτη Γκιώνη, θ’ άρχιζαν σήμερα την προσπάθειά τους στο κυρίως ταμπλό του απλού ανδρών.

«Μετά το τέλος των προκριματικών (Πέμπτη 12 Μαρτίου) η I.T.T.F. ενημερώθηκε από την PZTS ότι το γεγονός ανεστάλη με άμεση ισχύ. Η ITTF σέβεται την απόφαση και επιβεβαιώνει την άμεση διακοπή του τουρνουά. Συνιστά επίσης, σε όλες τις εθνικές ομοσπονδίες, που είχαν αθλητές στο πολωνικό όπεν να κάνουν νέες ρυθμίσεις ταξιδιού για να επιστρέψουν στη βάση τους. Η I.T.T.F. παραμένει διαθέσιμη για οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ζητά συγνώμη για την ταλαιπωρία και εκτιμά την κατανόησή σας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για ολόκληρο τον αθλητικό κόσμο», ανέφερε ακόμη στην ανακοίνωσή της η Διεθνής Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Η ελληνική αποστολή πληροφορήθηκε αργά το βράδυ την απόφαση της πολωνικής ομοσπονδίας. Άλλαξε τα εισιτήρια, φεύγει σε λίγη ώρα από το Γκλίβιτσε και το μεσημέρι αναμένεται στην Αθήνα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics