Breaking News
07 Μαρτίου 2021

Στα 60μ. γυναικών, έτρεξε σε 7.29 στον ημιτελικό
Δημήτρης Ντζάνης  

 

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη δεν θα έχει την ευκαιρία να τρέξει στον τελικό των 60μ. του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου στο Τορούν της Πολωνίας.

Η 27χρονη πρωταθλήτρια βελτιώθηκε σε σχέση με τον πρωινό προκριματικό (7.33), κατέβηκε στα 7.29 όμως ο χρόνος της δεν ήταν αρκετός για να τη βάλει στις οκτώ του τελικού.

Κατέλαβε την 4η θέση στη 2η ημιτελική σειρά, σε μια κούρσα που έβγαλε γρήγορους χρόνους.

Η Ελβετίδα, Άλια Πόντε με 7.19 και η Σλοβένα Μάια Μιχάλινετς με 7.25 πήραν τα δυο απευθείας εισιτήρια για τον τελικό.

Η 3η της σειράς, η Ολλανδή, Τζαμίλ Σάμουελ με τα 7.26, όπως και η Σουηδή, Κλαούντια Πάιτον (3η στην 3η σειρά) επίσης με τον ίδιο χρόνο πέρασαν ως επιλαχούσες στον τελικό.

Κάτι που σημαίνει πως η Ραφαέλα Σπανουδάκη θα χρειαζόταν να ξεπεράσει αυτό το χρόνο, πλησιάζοντας το ατομικό της ρεκόρ (7.23), που σημείωσε φέτος.
sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο καιρός σήμερα 07/03/2021

Πινγκ Πονγκ: Στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Προολυμπιακό τουρνουά η ελληνική αποστολή

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics