Breaking News
13 Ιουλίου 2021

87ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας: Διεξάγεται από αύριο (Τετάρτη) μετά από χρόνια εκτός Σχοινιά



Με αριθμό ρεκόρ σε συμμετέχοντες αθλητές, που θα ξεπεράσουν τους 500, για την ακρίβεια 515 (πέρυσι ήταν 458) , από 28 σωματεία όλης της χώρας αρχίσει αύριο (Τετάρτη, 14/7) το πρωί, στην πανέμορφη λίμνη της Καστοριάς, το 87ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας που και φέτος , όπως και το 2020 θα γίνει συγκεντρωτικά σε μια φάση λόγω των μέτρων υγιεινής και τη διευκόλυνση στη μετακίνηση των σωματείων και των αθλητών. Στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών, Κάτω των 23 και Εφήβων-Νεανίδων είναι η πρώτη φορά μετά το 2004, που το πρωτάθλημα τους θα γίνει εκτός του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου του Σχοινιά.

Ήδη όλος ο μηχανισμός της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, σύσσωμο το ΔΣ και το υπαλληλικό προσωπικό έχουν μετακομίσει από την αρχή της εβδομάδας στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας και μαζί με τον Αλυτάρχη των αγώνων μέλος του ΔΣ και Καστοριανό Κώστα Παπαγιάννη φροντίζουν ώστε να διοργανωθεί ένα άριστο πρωτάθλημα αντάξιο του υψηλού επιπέδου των Ελλήνων αθλητών της Κωπηλασίας.

Σημαντικοί αρωγοί εκτός από τα τοπικά σωματεία το Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς και το Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου είναι και οι τοπικές αρχές η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και ο Δήμος Καστοριάς.

Μεγαλύτερη αποστολή του ΝΟ Ιωαννίνων

Μεγαλύτερη αποστολή ανάμεσα στα 28 σωματεία που θα αγωνιστούν αυτή του ΝΟ Ιωαννίνων με 53 αθλητές κι αθλήτριες και 33 πληρώματα και ακολουθούν ο ΝΟ Μαυροχωρίου με 44 αθλητές και 25 πληρώματα και ο ΝΟ Θεσσαλονίκης με 41 αθλητές και 32 πληρώματα.

Απουσιάζουν οι τέσσερις αθλητές της Ολυμπιακής ομάδας τα τρία κορίτσια του ΝΟΘ Αννέτα, Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμου καθώς και ο πρωταθλητής του ΝΟΙ Στέφανος Ντούσκος, που βρίσκονται στην Ιαπωνία για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της Ολυμπιακής ρεγκάτας που διεξάγεται την επόμενη Παρασκευή 23 Ιουλίου, στο Τόκιο.

Το «παρών» θα δώσουν όλοι οι παγκόσμιοι πρωταθλητές του Ρατσίτσε που υπό την καθοδήγηση του Τζιάνι Ποστιλιόνε και των συνεργατών του έφεραν την Ελλάδα στη 4η θέση, στον κόσμο στην κατηγορία με τέσσερα μετάλλια και θα δοθεί η ευκαιρία στους Έλληνες φίλους του αθλήματος να τους χειροκροτήσουν για τη σπουδαία τους επιτυχία.

Το πρόγραμμα του 87ου Πανελληνίου πρωταθλήματος

Τετάρτη (14/7): 08:00 Προκριματικοί -Επαναληπτικοί Παίδων-Κορασίδων

Πέμπτη (15/7) 07:30 Ημιτελικοί-Τελικοί Παίδων-Κορασίδων

11:00 Προκριματικοί Ανδρών-Γυναικών , Α-Γ Ελ Βαρών

17:30 Προκριματικοί Εφήβων-Νεανίδων

Παρασκευή (16/7) 08:00 Επαναληπτικοί- Ημιτελικοί Εφήβων-Νεανίδων Νέων Α-Γ, Ανδρών- Γυναικών , Α-Γ Ελ Βαρών

Σάββατο (17/7) 09:00 Τελικοί Εφήβων-Νεανίδων, Νέων ανδρών-γυναικών

Κυριακή (18/7) 08:30 Τελικοί Ανδρών-Γυναικών Α-Γ Ελ Βαρών.

Αναλυτικά το ωρολόγιο πρόγραμμα του πρωταθλήματος εδώ

sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Όλα τα ζώδια 13/07

 

Λ. Αυγενάκης: «Δεν ανεχόμαστε οποιασδήποτε μορφής βία

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics