Breaking News
14 Ιουλίου 2021

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από τον υπολογιστή , το τάμπλετ ή το κινητό τους τους τελικούς του 87ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας που θα γίνουν το Σάββατο και την Κυριακή στη λίμνη της Καστοριάς θα έχουν όλοι οι φίλοι του αθλήματος.

 

Το πιο σημαντικό διήμερο της φετινής διοργάνωσης θα καλυφθεί απευθείας (livestream) μέσω του καναλιού της ΕΚΟΦΝΣ στο Youtube σε μια προσφορά της Ομοσπονδίας για όσους δεν μπορούν να παρακολουθήσουν δια ζώσης τους τελικούς στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων, Νέων Ανδρών , Ανδρών-Γυναικών και Α-Γ Ελαφρών Βαρών.

Το livestream θα είναι διαθέσιμο τόσο από την επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας  http://www.kopilasia.gr/ όσο κι από την σελίδα της ΕΚΟΦΝΣ στο Facebook.
Διαβάστε επίσης:

Όλα τα ζώδια 14/07

 

Βούρος: «Ο ΟΦΗ παίζει πάντα για τη νίκη, να κάνουμε την χρονιά που έρχεται αυτό που αξίζει»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics