Breaking News
24 Φεβρουαρίου 2022

Πολλές και σημαντικές απουσίες για τον ΟΦΗ ενόψει Ολυμπιακού (19.30 - Κυριακή)

 

Όπως γράφαμε και νωρίτερα, τα δεδομένα δεν είναι καλά για τον ΟΦΗ ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό (19.30 - Κυριακή). Έτσι, εκτός από τους Τοράλ - Ντε Γκουζμάν, οι οποίοι έκαναν και σήμερα θεραπεία και δεν θα είναι διαθέσιμοι με Ολυμπιακό, τον Γκαγέγος που έφυγε με μεταγραφή, τους Νέιρα - Μπαλογιάννη, εκτός θα μείνουν και οι Μεγιάδο - Φελίπε που δεν προπονήθηκαν σήμερα λόγω ίσως, όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση. Θυμίζουμε ότι για οικογενειακούς λόγους εκτός παραμένει και ο Καστάνιος.

Αντίθετα επιστρέφει ο Ντουρμισάι, ο οποίος προπονήθηκε σήμερα.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Με τον Fjorin Durmishaj να προπονείται κανονικά και να τίθεται στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια για το ματς της Κυριακής (27/2) με τον Ολυμπιακό, συνεχίστηκε σήμερα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία της ομάδας μας.

Αντίθετα οι Juan Neira, Miguel Mellado και Luiz Phellype απουσίασαν από την προπόνηση λόγω ίωσης. Στο σημερινό πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής μπάλας, τακτικής και τελικό παιχνίδι, συμμετείχε κανονικά και ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, ενώ θεραπεία συνέχισαν οι Jon Toral και Jonathan De Guzman.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Luc Castaignos, ο οποίος έχει άδεια για οικογενειακούς λόγους.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (25/2), στις 11:00.

capitano.gr
Διαβάστε επίσης

Συγκλονιστικός Γκιώνης, αλλά εκτός τελικού στο «golden match» η Μπογκόρια

 

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics