Breaking News
03 Απριλίου 2017

Καλό…Πάσχα θα κάνουν στο πόλο του ΟΦΗ, μετά το σημαντικό διπλό, που πέτυχαν στη Νίκαια, επί του Ιωνικού με 6-10, αποτέλεσμα που κρατάει την κρητική ομάδα ζωντανή στην μάχη της διεκδίκησης μιας θέσης στα πλέι-οφ ανόδου, στο πρωτάθλημα της Α2.

Ο ΟΦΗ με ένα εκπληκτικό τρίτο οκτάλεπτο (5-1) πήρε το προβάδισμα και το κράτησε μέχρι το τέλος, πανηγυρίζοντας τη σημαντική νίκη.

«Η νίκη αυτή μας κρατάει στο στόχο των πλει-οφ ανόδου. Τώρα θα ξεκουραστούμε μερικές μέρες και θα επιστρέψουμε μετά το Πάσχα, όπου θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το στόχο μας» ανέφερε ο έφορος πόλο του ΟΦΗ Μιχάλης Σπαγουλάκης, μιλώντας στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ/

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-1, 1-5, 1-2.

Ιωνικός: Αργυρακούλης 1, Δράγωνας Β 1, Καρακάσης 2, Θέος 1, Δράγωνας Μ. 1.

ΟΦΗ: Τσαβολάκης, Παπανικολάου 2, Κόκκινος 2, Ιερωνυμάκης, Βασιλάκης 1, Γεωργόπουλος, Λεονταράκης Ζ., Λεονταράκης Μ., Κλήμος 5, Καβουσανός, Κλάδος, Βάλσαμος.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics