Breaking News
05 Ιανουαρίου 2018

Ο ΟΦΗ πάλεψε δυνατά στο μεγαλύτερο διαστημα του αγώνα αλλά δεν άντεξε στο τέλος γνωρίζοντας την ήττα από την ισχυρή Γλυφάδα με 17-9, στο φινάλε του πρώτου γύρου της Α1 πόλο.


Η Κρητική ομάδα ​κρατήθηκε γερά για ένα ημίχρονο, όμως στο δεύτερο μέρος η ανωτερότητα της Γλυφάδας έγινε αισθητή και αγωνιστικά και στο σκορ. 
ΟΦΗ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 9-17
Οκτάλεπτα: 2-3, 3-4, 2-5, 2-5.
ΟΦΗ (Μάκης Βολτυράκης): Τσαβολάκης, Παπανικολάου, Κόκκινος, Τσικβινίτζε, Βασιλάκης 1, Γεωργόπουλος, Καλής 1, Πίσσας 1, Λεονταράκης 1, Κλήμος 5, Γιγουρτάκης, Σιράπογλου, Καβουσάνος, Αλάτσης, Σπυριδάκης.
ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τζελάτης , Παπανικολάου 1, Αλεξίου, Παπασηφάκης 3, Παπαναστασίου 6, Γιαννόπουλος 1, Ρομπόπουλος, Χατζηγούλας 1, Αλβέρτης 3, Φωτόπουλος, Σκουμπάκης 2, Σαλτερής.
Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Σαρρής
Αλυτάρχης: Γιώργος Κατσαρός

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics