Breaking News
16 Δεκεμβρίου 2017

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πόλο Α1 ανδρών πέτυχε ο νεοφώτιστος ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, επικρατώντας 7-5 του ΠΑΟΚ.

 


O δικέφαλος έμεινε για 4ο σερί ματς χωρίς νίκη (είχε αναδειχθεί ισόπαλος στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής με τον ΝΟ Χανίων). Τελευταία νίκη των Θεσσαλονικέων ήταν στο εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο στις 10/11!

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε με 4-3 στο ημίχρονο και 5-3 στις αρχές του τρίτου οκτάλεπτου.

Ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 5-4 με τον Τσολακούδη στον παίκτη παραπάνω, όμως οι Ηρακλειώτες που αύξησαν ξανά τη διαφορά στα δύο γκολ (6-4) με τον Παπανικολάου, 3 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου.

ADVERTISING

inRead invented by Teads
Στην τελευταία περίοδο οι Κρητικοί έκαναν διαχείριση χρόνου και με γκολ του Καλή (7-4) σιγούρεψαν νίκη, πριν ο Ζάτοβιτς διαμορφώσει το τελικό 7-5.

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 7-5

Οκτάλεπτα: 1-1, 3-2, 2-1, 1-1.

ΟΦΗ (Μάκης Βολτυράκης): Τσαβολάκης, Παπανικολάου 2, Σιράπογλου, Τσικβινίτζε, Βασιλάκης 1, Γεωργόπουλος, Ζακχάια 1, Πίσσας, Λεονταράκης, Κλήμος 1, Γιγουρτάκης, Καλής 2, Καβουσάνος, Αλάτσης, Σπυριδάκης.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γαλανίδης, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς 2, Προσινικλής Ν., Τάτσης, Νάνος, Τσολακούδης 1, Μουρατίδης, Παυλίδης, Μαξίμοβιτς 1, Τίγκας 1, Προσινικλής Π., Σιορδίλης.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Παϊρακταρίδης
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics