Breaking News
17 Δεκεμβρίου 2017

Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει 52χρονος βετεράνος αθλητής της κολύμβησης, ο οποίος «κατέρρευσε» μπροστά σε εκατοντάδες θεατές στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο του Βόλου, λίγο πριν ξεκινήσει η μεγάλη διοργάνωση για τους βετεράνους κολυμβητές.

 


Ο 52χρονος Λαρισαίος κολυμβητής έπεσε λιπόθυμος λίγο πριν αγωνισθεί και κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οπότε διαπιστώθηκε ότι ο 52χρονος δεν ανταποκρινόταν και δεν αντιδρούσε στις προσπάθειες ανάνηψης. Το ασθενοφόρο τον μετέφερε εσπευσμένα στο "Αχιλλοπούλειο" Νοσοκομείο του Βόλου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς και έπειτα από μεγάλες προσπάθειες τον επανέφεραν, αλλά η κατάστασή του κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη και νοσηλεύεται στην ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη.

Οι αγώνες, που αποτελούσαν μια μεγάλη γιορτή για τους βετεράνους αθλητές, ματαιώθηκαν λόγω του συμβάντος.

Την διοργάνωση του τουρνουά είχαν ο Όμιλος Φιλάθλων Αθλημάτων Μαγνησίας και ο Ναυτικός Ομιλος-Αργοναύτες Βόλου, υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και είχαν δηλώσει συμμετοχή περισσότεροι από 50 βετεράνοι κολυμβητές από όλη την Ελλάδα καθώς και από το εξωτερικό.

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics