Breaking News
06 Ιανουαρίου 2018

Η κολύμβηση αποκτάει τη δική της γιορτή και εκτός θάλασσας στις 11 Ιανουαρίου (19:00).

Η XTERRAGreece αθλοθέτης του Open Water Swimming GRANDPRIX διοργανώνεται από τους συλλόγους Λέανδρος και ΑΛΣ.

Η κολύμβηση αποκτάει τη δική της γιορτή και εκτός θάλασσας. Η XTERRAGreece αθλοθέτης του Open Water Swimming GRANDPRIX που διοργανώνεται από τους συλλόγους Λέανδρος και ΑΛΣ, διοργανώνει μια λαμπερή γιορτή για το ραγδαία αναπτυσσόμενο κίνημα των Κολυμβητών Ανοικτής Θαλάσσης, την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, και ώρα 19:00, στο diaplousTrainingExperienceConcept-FordT.C. (Λεωφ. Σπατών 44, Γέρακας).

Το 2017 ήταν μια σημαντική χρονιά για την κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης αφού 3.031 (σπάζοντας το φράγμα των 3.000) O.W.S. κολυμβητές άνδρες και γυναίκες από 7 ως 81 ετών, με ή χωρίς στολή, όργωσαν τις Ελληνικές λίμνες και θάλασσες σε 58 αγώνες.


Τώρα ήρθε η ώρα της επιβράβευσης των πρωτευσάντων στα -ανά πενταετία- AGE GROUPS, βάση του διεθνώς αναγνωρισμένου τρόπου βαθμολόγησης που εφαρμόζει και παρουσιάζει ο κ. Γιάννης Κωτσιόπουλος, εμπνευστής του Grand Prix Open Water Swimming και πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθώνιας Κολύμβησης «ΛΕΑΝΔΡΟΣ»:

«Είμαστε ήδη 3.000 χαρούμενοι μη επαγγελματίες μαραθώνιοι κολυμβητές. Ολοκληρώθηκε η 4η επιτυχημένη χρόνια του θεσμού του GRANDPRIX σειράς αγώνων Open Water Swimming. Φέτος, με την γενναιοδωρία του αθλοθέτη XTERRA Greece,είναι η είναι πρώτη φορά που βραβεύουμε τους 168 νικητές των ανά 5ετία age groups, από κάτω των 15 ετών έως 80+. Είναι γιορτή για τις απίστευτες χαρές που μας δίνει απλόχερα ο υγιής ανταγωνισμός του κολυμπιού, σε 58 αγώνες σε λίμνες και θάλασσες. Αυξανόμαστε εκθετικά».

Το 2018 ανοίγει με τον ιδανικότερο τρόπο για το OpenWaterSwimming, καθώς στη τελετή βράβευσης που διοργανώνεται για πρώτη φορά και φιλοδοξεί να καθιερωθεί, θα συναντηθούν κορυφαίοι αθλητές και ερασιτέχνες κολυμβητές οι οποίοι μέσα από έναν υγιή και ανιδιοτελή αθλητικό ανταγωνισμό, απολαμβάνουν το μαγευτικό υγρό στοιχείο της χώρας μας.

Στην μεγάλη O.W.S. οικογένεια, η χαρά για την νίκη του πρώτου, συμπληρώνεται με την χαρά για τους τερματισμούς όλων μέχρι και τον τελευταίο. O επικεφαλής της ομάδος TRIMORE και XTERRA Racedirector, Κωνσταντίνος Μητρόπαπας δήλωσε: «Είναι εξαιρετική τιμή για μας να έχουμε κοντά μας και να βραβεύουμε την "αφρόκρεμα" της Ελληνικής Κολύμβησης Ανοικτής Θαλάσσης (O.W.S.) σε όλες τις ηλικιακές της κατηγορίες. Ουσιαστικά θεσμοθετούμε μια ετήσια γιορτή των κολυμβητών, ένα ραντεβού εκτός νερού, που μας δίνει παράλληλα την ευκαιρία να γνωριστούμε καλλίτερα και να προγραμματιστούμε για τις επόμενες θάλασσες!».

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Γκρέτα Λυμπεροπούλου. Στο party που θα ακολουθήσει τη μουσική επιμέλεια θα έχει ο DjPappas και την δροσερή νότα θα προσφέρουν τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά ΒΙκος και η Μπύρα Νήσος.

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics