Breaking News
17 Φεβρουαρίου 2018

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών, στον τρίτο αγώνα της στον Β' Όμιλο των προκριματικών του Europa Cup, συνέτριψε στο Σπλιτ τη Μάλτα με 20-2. 

 

Η «γαλανόλευκη» έφτασε στη δεύτερη νίκη της στη διοργάνωση και απομένει ο αγώνας με την Ολλανδία, αύριο Κυριακή (18/2) στις 11 το πρωί για να εξασφαλίσει και τυπικά την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης (Final-8).

Περιμένει, εξάλλου, το αποτέλεσμα του αγώνα Κροατία - Σερβία, που γίνεται αργότερα απόψε για να δει αν έχει ελπίδες για την κατάκτηση της πρωτιάς (με νίκη των Κροατών θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή).

Οι διεθνείς μας έφτασαν εύκολα στη νίκη επί της Μάλτας, με πλουραλισμό και πολυφωνία στην επίθεση, απροσπέλαστη άμυνα και ανεβάζοντας τον ρυθμό στα δύο τελευταία οκτάλεπτα. Ο Βλάχος χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες (και τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Ζερδεβά).

Τα oκτάλεπτα: 3-0, 3-0, 8-1, 6-1.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης 1, Δερβίσης 1, Φουντούλης 3, Καπότσης 5, Ποντικέας, Αργυρόπουλος ? Κανακάκης 4, Μουρίκης, Κολόμβος, Παπαναστασίου 1, Βλαχόπουλος 3, Ζερδεβάς.

ΜΑΛΤΑ: Γκρίστι, Μπουτζέλι, Γκαλέα, Ζάμιτ Ν., Αμπέλα, Ζάμιτ Μ. 1, Καμίλερι Σ. 1, Καμίλερι Τζ., Πλούμπτον, Κούσιν, Μίζι, Ζάμιτ Ντ., Τάντι.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics